Recarga Pública

Solucions per a la instal·lació de punts de recàrrega en
Administracions Públiques

Pal de recàrrega WallboxOK. Instal·lat per LugEnergy.
Pal de recàrrega per a ús de l’Administració

En LugEnergy disposem d’un equip d’assessorament gratuït per a personal tècnic de l’Administració interessat a executar plans de mobilitat sostenible i instal·lar punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics. Us assessorem i informem sobre aquests plans d’execució siguin a nivell municipal, autonòmic o nacional. Com a Administració Pública podrien ser d’interès:

  1. La instal·lació de punts de recàrrega per a ús veïnal / urbà (Punt Públic) en la via pública com a servei gratuït. L’energia procedeix del subministrament de l’Ajuntament.
  2. El monitoratge i/o manteniment del Punt Públic tant a nivell material com de control d’usuari (sistemes RFID de gestió d’usuaris.)
  3. La instal·lació de punts de recàrrega per a ús institucional en aparcaments de concessió municipal. Aquests punts de recàrrega no ocupen per tant espai de via pública i requereixen d’un gestor de càrregues.

Les Administracions Públiques poden potenciar la mobilitat sostenible en els seus respectius territoris, facilitant i augmentant l’autonomia dels vehicles elèctrics i híbrids en trajectes locals, intercomarcals i entre les diferents províncies de la comunitat autònoma. Aconseguir una xarxa sòlida d’infraestructura de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (VEU) suposa un dels objectius a llarg termini de les Administracions, en línia amb les directives europees i l’auge del mercat de cotxes elèctrics que s’està produint a Occident.

Consulta amb el nostre equip. T’oferim un estudi de les diferents solucions adaptables a cada situació.

  • Pla MOVES Infraestructures.

Càrrega pública
Càrrega pública