Necessites la instal·lació d’un Punt de Recàrrega per a la teva Moto Elèctrica?

En LugEnergy t’oferim diferents solucions per a la instal·lació d’un punt de recàrrega per a recarregar la teva moto elèctrica. A nivell particular, la instal·lació del punt de recàrrega es pot realitzar tant en un garatge privat com en un garatge comunitari. També realitzem projectes d’entitats (empreses, flotes, institucions, hotel, Administració).

Necessito obligatòriament un carregador de moto elèctrica?

Si bé és possible recarregar una moto elèctrica en un endoll convencional, pot produir fallades en la instal·lació elèctrica i/o en el vehicle especialment si es fa un ús continuat. Per a evitar danys i protegir tant la teva moto com la pròpia xarxa elèctrica, es fa convenient i necessària la instal·lació d’un punt de recàrrega o carregador específic. Les necessitats de recàrrega de cotxes i motos elèctriques no són les mateixes, per la qual cosa és aconsellable triar un carregador adequat per a les característiques de la nostra moto elèctrica. Aquesta instal·lació ha de complir tant normativa internacional com normativa nacional (ITC REBT 52), per la qual cosa recomanem encaridament contactar amb una empresa instal·ladora per a evitar infraccions i, especialment, danys greus.
En LugEnergy t’assessorem sobre quin punt de recàrrega és més convenient per al teu vehicle i t’oferim un pressupost a partir de la infraestructura disponible i les teves necessitats.

Garaje Privado

Vull instal·lar el meu Punt de recàrrega per a moto elèctrica en un Garatge Privat (habitatge unifamiliar)

Garaje Comunitario

Vull instal·lar el Punt de recàrrega per a moto elèctrica en la meva plaça de Garatge Comunitari

Empresa Privada

Punts de recàrrega de moto elèctrica per a empreses (per a clients, flotes…)