Informació i preus de punts de recàrrega

Vols recarregar el teu EV en la teva plaça de garatge?

Comprar un vehicle elèctric és una decisió amb fonament i perspectiva de futur. La tendència creixent de més adquisicions de VEU confirma que la societat es mou cap a una conducció més neta, sostenible i eficient i, a més, tant empreses com l’Administració faciliten i fomenten el seu ús amb ajudes i amb l’augment de punts de recàrrega en la xarxa pública. Si ja has adquirit un vehicle elèctric, el següent pas és la compra del punt de recàrrega. Et poden interessar punts de recàrrega EV murals (s’instal·len en la paret del garatge, mitjançant ancoratges; són robustos i potents), o tal vegada punts de recàrrega portàtils (carregadors pensats per a portar en el teu cotxe i realitzar viatges i trajectes llargs).

En LugEnergy disposem de diferents marques i models de punts de recàrrega perquè triïs quin s’adapta millor a les teves necessitats. T’oferim a preus competitius un servei d’instal·lació seriós, professional i “clau en mà”, és a dir, ens encarreguem de tot i de la manera més ràpida possible perquè disposis al més aviat possible del carregador i que puguis realitzar la recàrrega de la forma més senzilla, pràctica, segura i eficaç possible, sigui en el teu garatge privat o en la plaça de garatge comunitari. Si ho necessites, et podem assessorar vaig sobrar quin punt de recàrrega (sigui wallbox o portàtil) et pot interessar més per les seves característiques i preus.

LugEnergy instaladores puntos recarga EV logo

Parlem de preus d'instal·lació del punt de recàrrega

Entenem que el preu de la instal·lació del punt de recàrrega és un aspecte important a l’hora de triar una solució de recàrrega. En LugEnergy tractem d’oferir-te un preu competitiu i econòmic. Per això, partim d’un pressupost basi mínim que es donaria en un cas ideal. És necessari tenir en compte que hi ha factors que poden encarir el pressupost i que dependran de cada cas concret. El més habitual és que s’encareixi si la instal·lació necessita de molts metres de cable o de proteccions especials per a la instal·lació elèctrica, documentació, etc. En qualsevol cas, t’oferirem el preu més ajustat a la teva situació sense deixar d’usar els millors materials ni qualitat de servei.

Preguntas Frecuentes

 • Maneres de càrrega per a vehicle elèctric

  Els connectors usats en vehicles elèctrics, tant en motos com en cotxes, són molt diversos. En cotxes elèctrics disposem del connector Tipus 1 i Tipus 2 com els més habituals. El tipus 1 és el connector americà, també anomenat SAE J1772; el Tipus 2 és el connector europeu també anomenat Mennekes o IEC 62196. Depenent del fabricador, que es decanta per un o per un altre, el vehicle comptarà amb un dels dos connectors. En motos se solen decantar pel connector schuko.| Llegir més.

 • Què és un WallBox?

  Aquest terme fa referència al sistema físic que proporciona corrent elèctric al vehicle endollat mitjançant un cable. Aquest aparell, alimentat per corrent altern -ja sigui en manera monofàsica o trifàsica-, aglutina diversos components que fan del conjunt un sistema integral de recàrrega. També anomenat SAVE. Sistema d’Alimentació Vehicle Elèctric. | Llegir més.

 • Quant costa carregar un Cotxe Elèctric?

  El més econòmic és carregar els vehicles entre la 01.00 i les 07.00, recomanen la tarifa PVPC (en la seva modalitat de Vehicle Elèctric), que encara que no té preu fix, sol ser la més econòmica. En qualsevol cas, el cost de carregar un cotxe elèctric depèn fonamentalment de dos factors: la tarifa que tinguis contractada i la capacitat de la bateria del teu cotxe elèctric.

  En general, cada kWh té un preu mitjà que oscil·la entre els 0,06€ (de nit) i 0,15€ (de dia). Per això per a calcular quant et costaria una recàrrega de bateria completa, hauràs de multiplicar el preu de cada kWh pel número de KWH que té la teva bateria. Per exemple, el Kia Soul EV, la bateria del qual és de 27 kWh, carregada per complet en horari nocturn et costaria aproximadament 1,7€; pel costat contrari, fer-lo en la franja horària menys econòmica suposaria un cost de 4,05€. En el cas del Soul EV, una càrrega permet recórrer aproximadament 155 km, per la qual cosa a penes gastaries 1,20€/100km.

 • Tarifa Vehículo Eléctrico (SuperValle)

  La Tarifa Vehicle Elèctric (2.0 DHS), aquesta destinada a la recàrrega de Vehicles Elèctrics. Aquesta tarifa permet a l’usuari estalviar diners, programant la recàrrega del seu vehicle elèctric a la nit. Es tracta de la famosa tarifa Super Valle, que ha canviat de nom amb la nova llei que regula el mercat elèctric. Es diu Tarifa del Vehicle Elèctric. | Llegir més.

 • Quina és l’autonomia real dels Cotxes Elèctrics?

  A Europa, l’autonomia dels cotxes elèctrics es regeix pel NEDC (New European Driving Cycle). Aquest sistema resulta molt favorable per al registre de consum, raó per la qual la dada d’autonomia que homologuen no és el real. En general, es podria dir que l’autonomia real d’un cotxe elèctric és entorn d’un 35% inferior a la que té homologada.

 • Quant temps es triga a carregar un cotxe elèctric?

  Per a calcular el temps de Recàrrega d’un vehicle elèctric, es pot saber fàcilment de manera aproximada de la següent manera: | Llegir més.

 • Puc recarregar el meu cotxe en un garatge comunitari?

  Sí, pots. LugEnergy t’ofereix tot tipus de solucions per a la instal·lació de punts de recàrrega en garatges comunitaris. No dubtis a contactar amb nosaltres; independentment de les dificultats que presenti la instal·lació, un equip de professionals t’acompanyarà durant tot el procés al millor preu.

 • Quines NORMES regulen la recàrrega de vehicles elèctrics?

  La legislació és variada i diversa. D’una banda, es troba la llei que regula les ajudes directes a la compra i, per un altre, la llei que regula la figura del gestor de recàrregues. També cal destacar la llei que regula la tarifa supervalle. | Llegeix la següent entrada per a ampliar informació.

 • Com puc distingir què és un vehicle elèctric?

  El cotxe elèctric té un gran avantatge i és que no emet gasos contaminants. Una cosa fantàstica per a aquells usuaris de vehicles elèctrics en ciutats com Madrid, és que poden conduir lliurement per la ciutat i aparcar independentment del protocol contra contaminació activat. La DGT identifica als vehicles “zero emissions locals” amb un distintiu. A més, la reducció d’emissions contaminants disminueix taxes en tot el país i compta amb beneficis fiscals segons la comunitat autònoma.

 • Puc instal·lar un punt de recàrrega en el meu GARATGE COMUNITARI sense necessitat de sol·licitar permís a la meva comunitat?

  Sí, pots instal·lar un punt de recàrrega amb l’única condició de comunicar-lo a la teva comunitat, sense necessitat de celebrar cap mena de reunió, ni votació. I tot això gràcies a l’última modificació de la Llei de Propietat Horitzontal. Tot això es troba recollit en la Llei 19/2009, que modifica la Llei 49/1960, de 21 de juliol, de Propietat Horitzontal. Atenció a Catalunya, és diferent a la resta. Més informació. 

 • Puc instal·lar un punt de RECÀRREGA RÀPIDA en el meu domicili particular?

  Encara que no existeix cap normativa que ho prohibeixi és totalment desaconsellable principalment pel seu cost. La recàrrega normal està dissenyada per a realitzar-se en horari nocturn en el nostre garatge, mitjançant tarifació especial supervalle a baix cost, durant 5-8 hores. La recàrrega ràpida és d’emergència, no havent de ser la recàrrega habitual, ja que a mitjà termini pot limitar la durada d’aquesta bateria si s’usa sovint.