Informació i preu d’instal·lació de punts de recàrrega

Recàrrega de EV Híbrids enchufables

preu instal·lació punt recarrega

Els Vehicles Elèctrics Híbrids Enchufables tenen entre les seves característiques la combinació d’un motor de combustió amb un motor elèctric. Entre les peculiaritats dels cotxes híbrids, es troba la menor capacitat de les bateries, especialment si ho comparem amb un vehicle 100% elèctric.
Així, els EV híbrids compten habitualment amb una autonomia de 50-70 km. És per aquest motiu, la menor capacitat de bateria, per la qual cosa un un EV elèctric es carregarà en un punt de recàrrega avançat (wallbox en paret) i el cotxe híbrid pot permetre’s recarregar-se en una instal·lació amb presa schuko, sent una recàrrega més assequible econòmicament.
No obstant això, la tecnologia avança amb molta velocitat i els nous models de cotxes híbrids compten de cada vegada major capacitat de bateria -i, per tant, d’autonomia-; a més, els punts de recàrrega avançats murals (s’instal·len en la paret) són més segurs tant per al vehicle com per a la pròpia instal·lació elèctrica.
En qualsevol cas, com a empresa instal·ladora de punts de recàrrega et vam mostrar les diferents opcions amb les quals comptes per a la recàrrega del teu vehicle híbrid (wallbox, EV portàtils, etc.) i si el necessites t’assessorem sobre quin és més convenient per al teu cotxe.

Parlem de preus d'instal·lació del punt de recàrrega

Entenem que el preu de la instal·lació del punt de recàrrega és un aspecte important a l’hora de triar una solució de recàrrega. En LugEnergy tractem d’oferir-te un preu competitiu i econòmic. Per això, partim d’un pressupost basi mínim que es donaria en un cas ideal. És necessari tenir en compte que hi ha factors que poden encarir el pressupost i que dependran de cada cas concret. El més habitual és que s’encareixi si la instal·lació necessita de molts metres de cable o de proteccions especials per a la instal·lació elèctrica, documentació, etc. En qualsevol cas, t’oferirem el preu més ajustat a la teva situació sense deixar d’usar els millors materials ni qualitat de servei.