Selecciona el teu model de cotxe elèctric per a triar la seva manera i punt de recàrrega.

Característiques, tipus de connector, temps i cost de càrrega del teu vehicle elèctric

Els preus d’instal·lació del punt de recàrrega són aproximats i dependran de les funcions del punt de recàrrega i dels metres d’instal·lació.

El futur a Europa és verd i sostenible | Cotxes elèctrics

Es requereix un canvi fonamental en el sector del transport per carretera si Europa vol aconseguir el seu objectiu en 2050 d’una transició a llarg termini cap a una economia europea baixa en carboni. Els vehicles elèctrics carregats amb electricitat de fonts renovables poden reduir les futures emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i contaminants de l’aire del transport per carretera.

La importància dels Cotxes elèctrics a Europa

Els vehicles elèctrics de fonts d’energia renovables com els cotxes elèctrics que pots trobar en aquesta pàgina, poden exercir un paper important en els plans de la UE per a:

  • avançar cap a un sistema de transport net i lliure d’energies fòssils;
  • complir el seu objectiu de reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle (GEI) en un 80-95% per a 2050.

S’entén, per tant, que s’estigui fomentat la compra dels vehicles elèctrics i, paral·lelament, la conscienciació ciutadana respecte a la mobilitat sostenible avança amb celeritat. Cada vegada són més els fabricants de vehicles que aposten per noves línies de cotxes elèctrics o híbrids enchufables. A més, es dissenyen noves versions de models de cotxes clàssics popularment de combustió i que actualment compten amb la seva versió sostenible.

Com és natural, el més còmode per a recarregar un cotxe elèctric d’ús particular és el propi habitatge. Afortunadament, disposar d’un punt de recàrrega propi ja no és un luxe i en LugEnergy treballem per a poder oferir-te qualitat de producte a preus competitius. Com a instal·ladora de punts de recàrrega, treballem amb els millors fabricants perquè es triï el model i la marca que es triï, sempre sigui una opció de qualitat. Si tens dubtes sobre el procés d’instal·lació o quin tipus de manera de recàrrega o connector usa el teu cotxe elèctric, contacta amb nosotr@s i t’assessorarem. La instal·lació del punt de recàrrega és un procés de només uns dies des de la presa de decisions fins a l’execució del projecte.

Les nostres marques

Models de cotxe elèctric per marca / fabricadora

RecàrregaBMW i3 Conector Tipo 2 (Mennekes, IEC 62196, Camaleon).