LugEnergy
Punts de Recàrrega per a vehicles elèctrics | Solucions per a empreses

La teva empresa busca una instal·ladora de punts de recàrrega? Comptem amb les millors marques de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i un equip de professionals amb experiència i vocació de servei per a ajudar-te a implantar les solucions més eficients clau en mà de punts de recàrrega en la teva empresa, oficina o centre de treball.

Flama o escriu-nos i explica’ns el eu projecte.

Instal·ladors de punts de recàrrega per a flotes elèctriques | LugEnergy

En LugEnergy som especialistes en la instal·lació de Punts de Recàrrega per a empreses. Som un equip d’enginyers i tècnics instal·ladors especialistes en la recàrrega elèctrica. Si la teva empresa està executant un pla de conversió a la mobilitat sostenible, podem assessorar-te i dur a terme una instal·lació personalitzada de punts de recàrrega d’acord a les teves necessitats i el teu tipus de flota. Estudiem el teu cas i et presentem una proposta de pressupost sense compromís:

 • Servei complet d’anàlisi de necessitats, compra i instal·lació de punts de recàrrega;
 • Subministrament de punts de recàrrega;
 • Renting de punts de recàrrega.

Factors a tenir en compte a l’hora de dissenyar una proposta d’instal·lació de punts de recàrrega serà el tipus de vehicle, l’ús i freqüència de la càrrega i el tipus d’usuari al qual dotarem de punt de recàrrega. Cada empresa té el seu ecosistema i les seves necessitats i en LugEnergy ens adaptem a això. L’habitual és una instal·lació de punts de recàrrega wallbox en paret; si bé existeixen diferents possibilitats segons el tipus d’empresa:

Punts de Recàrrega per als teus CLIENTS
(clients potencials, clients d’un hotel, socis…)
Punts de Recàrrega per als teus EMPLEATS
(vehicles particulars)
Punts de recàrrega per a la teva FLOTA DE NEGOCI
(vehicles d’empresa, turismes, furgonetes,
motos, vehicles de mobilitat interna per a magatzem, etc.)

Punts de Recàrrega Exteriors (PAL / POLE)
Lugenergy Punt recarrega en pal uso públic

Punts de Recàrrega Exteriors

Punts de Recàrrega per a aparcaments exteriors, dissenyats per a suportar les condicions climatològiques externes. Permeten la càrrega en manera 3 i en manera 4 (ultra-ràpida). Disposen de 1, 2 o 3 preses simultànies. En aquest tipus de punts de recàrrega resulten molt interessants i convenients algunes de les personalitzacions possibles (connexions RFID per proximitat amb targetes per a cada empleat/a, possibilitat de pagament a través d’APP del telèfon intel·ligent…)
Punts de Recàrrega Mural (en paret, Wallbox)
Instal·lació de WallboxOK per a empreses

Instal·lació en garatge per a empreses

Els Punts de Recàrrega Murals per a instal·lar en la paret del garatge són compactes i còmodes. Poden incloure la mànega i el connector o bé ser el model Socket que permet que cada vehicle aporti la seva pròpia mànega i connector en el moment de la recàrrega.
Tens altres necessitats? Explica’ns-les

 • Possibilitat de pagament a través del telèfon mòbil (implementem totalment la solució de recàrrega).
 • Connexions de comunición Wifi, RFID per proximitat, etc.
 • Personalització del vinil amb la imatge corporativa de l’empresa (colors, logo, marca…)
 • Proteccions anti-vandàliques i de seguretat

LugEnergy | Empresa instal·ladora de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Necessites una empresa instal·ladora de punts de recàrrega? Comptem amb les millors marques de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i un equip de professionals amb experiència i vocació de servei per a ajudar-te a implantar les solucions més eficients clau en mà de punts de recàrrega en la teva empresa, oficina o centre de treball.

Flama o escriu-nos i explica’ns el teu projecte.

Beneficis de les empreses
per a adquirir una flota EV i instal·lar els seus propis punts de recàrrega

D’acord amb una concepció més sostenible a nivell econòmic i mediambiental, els usuaris particulars i les empreses públiques i privades espanyoles estan apostant pels vehicles elèctrics. L’increment de matriculacions d’híbrids i de cotxes elèctrics purs en 2017 suposa gairebé el doble del total de 2016 i la tendència és creixent, a Espanya i a nivell global.

La mobilitat sostenible suposa un dels objectius més comuns entre les agendes estatals i compta amb el suport de diferents directives europees i plans d’ajuda per a la mobilitat a nivell nacional i autonòmic i dirigides tant a particulars com a entitats.

 • Reducció de la petjada de carboni CO2 i reducció directa de la pol·lució de l’entorn.
 • Zero € de consum en combustibles fòssils amb vehicle elèctric pur (gasoil, gasolina) i reducció significativa del seu consum amb els vehicles híbrids.
 • Menor cost de reparació en taller posat que no es requereixen tasques habituals de manteniment i renovació (oli, líquids, filtres).

El futur és elèctric: entitats com AEDIVE tenen entre els seus objectius a curt termini realitzar una revisió i actualització de l’estat de la mobilitat elèctrica a Espanya. Pretenen que hi hagi una millora i facilitat en el desenvolupament de les infraestructures de recàrrega i majors beneficis, la qual cosa beneficia de manera directa a les empreses amb flotes elèctriques.

 • Avantatges fiscals i descomptes (segons la CCAA)

Algunes d’aquests avantatges fiscals per flota elèctrica són*:

 • Excención de l’impost de circulació per a VEU amb emissions < 120g/km.
 • Peatges gratuïts en algunes autopistes.
 • Descompte de fins al 30% en trams d’autopistes i túnels.
 • Estacionament gratuït en zones cèntriques de les ciutats i possibilitat de circulació per carril Bus-taxi.
 • Reducció significatiu de l’impost de matriculació (calculat a partir de les emissions CO2).

Exemples de Projectes realitzats [Veure més]