Els punts de recàrrega són més i més freqüents gràcies a que les persones cada vegada aposten més per la mobilitat sostenible. En aquest cas, us ajudarem en la vostra decisió de tenir el vostre propi carregador a casa.

SEGURETAT

La vostra càrrega serà sempre segura perquè els punts de recàrrega estan totalment preparats per a suportar la càrrega del cotxe. Les càrregues funcionaran perfectament de principi a fi. En alguns carregadors podràs identificar-te amb l’usuari.

COMODITAT

És molt fàcil d’usar, simplement connectem la mànega del carregador al nostre cotxe i iniciarà la càrrega. El cotxe o el carregador indicarà quan està al 100% de la càrrega i desendollem la mànega.

Tenir accés a un punt de recàrrega a l’abast sempre que vulguem, té una comoditat que esperem en comprar el nostre cotxe elèctric. Ajustar la potència en funció de la càrrega que vulguem efectuar, i en el millor dels casos, aquesta funció es fa automàticament amb el control dinàmic de potència.

VELOCITAT

El fet de tenir el nostre propi punt de recàrrega a casa significa que estarà a les mesures de les necessitats del cotxe i pot arribar a carregar més ràpid.

HAIG DE CONTRACTAR MÉS POTÈNCIA A casa?

No! Aquesta és un dubte molt freqüent i alhora, errònia perquè no necessitem contractar més potència per a poder instal·lar el nostre carregador propi a casa.

logo-footer